Jeg hadde et visst håp om nominasjon som Årets nykommer, men at jeg også skulle bli nominert som én av tre til Årets nisjeblogg – en kategori med knallhard konkurranse fra blant annet vegetar/veganblogger, diettblogger og helseblogger som er mye større enn Et kjøkken i Istanbul – det må jeg få si var stort
For nye lesere til Et kjøkken i Istanbul anbefaler jeg en titt på innleggene nedenfor, hvor jeg har samlet noen av de beste og mest populære innleggene fra bloggen
Bland sammen sukker og smør i kjøkkenmaskin til det blir som majones. Stekes så midt i ovnen på 180 grader i ca 35 min, litt avhengigav hvor store muffinsformer du bruker
Tidligere utgaveravDavidskjøkken. Bland alle ingrediensene og kjør med stavmikser. Nok en gang er det tilbake til det italienske kjøkkenet og denne gangen er det pizza som står på menyen
Jeg lagde også noen mini cupcakes som jeg snudde på hodet opp på den store på grunn av at jeg ikke er så veldig glad i alt for mye frosting, i tillegg til at snurren også blir mye penere
Så noen av dere så sikkert denne komme. Så tok jeg et glass som jeg helte litt Walden Farms chocolate syrup rundt på innsiden, og helte havregrynblandingen oppi
Tidligere utgaveravDavidskjøkken. Retten som jeg presenterer her er nok av nyere opprinnelse da en i middelalderen styrte unna sopp som mat samt at poteten kom sjøveien fra Amerika
hallo, verdens beste lesere. i dag kommer det en oppskrift på atter et brød. dette er ikke like grovt som det forgje, men dette er også ganske så grovt
I første utgave vil jeg ta for meg den mest grunnleggende studentretten der ute, nemlig wok. I tiden fremover vil jeg kunne presentere en rekke kulinariske opplevelser fra mitt eget kjøkken
Hvis du ikke har en matmølle (knivbollen til stavmikseren) kan du fint knuse kjeksen for hånd. Dersom smøret ikke er skikkelig romtemperert kan du ha det noen sekunder i mikroen på lav varme, eller smelt smøret og la det avkjøle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.