Rådyrmousse med konjakksaus
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 egg
  • 3/4 ts salt
  • 1 krm hvit pepper
  • 6 tørkede einerbær
  • 2 ss konjakk
  • 1 ss tyttebærsyltetøy
  • 1 dl kremfløte
  • 3 ss finhakket løk
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 1/2 ss hvetemel
  • 2 dl viltbuljong
  • 2 ss konjakk
  • 1 ss madeira
  • 1 dl kremfløte
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts nykvernet hvit pepper
  • 2 skiver loff
  • 100 g sukkererter
  • 2 dl bjørnebær eller multer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.