Plommer i konjakksausmed vanilje. (se også Kanelkake med karamelliserte pekannøtter og yoghurtkrem). Plommene varmes og serveres i en nydelig konjakksaus som også får vaniljesmak fra ekte vaniljestang
Krydre biffene med salt og godt med grovmalt sort pepper. Stek løken bløt og gyllen i smør (dryss over en klype sukker), legg i purren underveis og krydre med salt og litt pepper
Ja nå har høstværet kommet, og det er ekstra deilig med lune kaker med frukt og krydder. Smuldredeigen inneholder brunt sukker og kanel som jo er nydelig sammen med banan
Plommer i konjakksausmed vanilje, yoghurtkrem og karamelliserte pekannøtter. Eplebitene kokes møre i en lake som smaksettes med sitron og Calvados, brandy eller konjakk
Bind dem opp med en tynn spekkskive over brystet. Drypp over sjyen i gryta med jevne mellomrom. Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann og smak til med ripsgelé og sennep
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.