Innimellom får jeg veldig lyst påsalat, og i dag er en av de dagene. Jeg hadde kjøpt inn råvarer til en helt annen middag, men så fikk jeg altså lyst påsalat så det som egentlig skulle blitt middag i dag får bli middag i morgen i stedet
Dressingen lager du ved å kjøre jordbær, rødbete og olivenolje sammen med en stavmikser. Jordbær inneholder masse antioksidanter og sammen medrødbete som jeg har brukt i denne dressingen blir dette rene vitaminbomba
Rød løk er rik påantioksidanter, noe som også beskytter mot forkjølelse. Passer perfekt til festbordet samt som “ha med” lunsj på jobb, laget på forhånd
Cottage cheese er noe jeg aldri har hatt i hus, så jeg er selv veldig spent på disse. En god venninne anbefalte meg disse rundstykkene, proppfulleav protein og delikate rundstykker
Skrell avav grønne på agurken og del den i biter. Gresk salatpå min måte. Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
tidlig på høsten -og kunne spises i desember, men spekematen ble som regel speket mye lenger. En lekker smakfull salat, som passer ypperlig til forrett eller når du har lyst på noe salt, søtt og syrlig ✿
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.