Rødbetkake med italiensk marengstopping
Grys kjøkkenskriverier
Grys kjøkkenskriverier
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 stk
  • 400 g rødbeter
  • 2,5 dl rapsolje
  • 3 egg
  • 3 dl sukker
  • 5 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 2 ts kanel
  • 2 ts kardemomme
  • 1/2 ts salt
  • 175 g ca 50 minutter Ta på deg plasthansker, skrell rødbeter og riv de grovt på et rivjern. Ha de i en blender, kjør de i blenderen til det er blitt en fin masse.
  • 3 eggehviter
  • 2 tss sitronsaft
  • 0,5 dl vann
  • 1 ts moste rødbeter fra oppskriften over.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.