Borsj er en tradisjonell østeuropeisk rødbetsuppe. Ettersom det finnes så mange ulike varianter i ulike land, vil du kunne finne mange ulike varianter av denne suppen i kokebøker og på internett
varm rødbetsuppe. Jeg leser en del reiseberetninger og reisereportasjer. Fellesnevner for disse er selvsagt at de handler om reiser, men også at de handler om hull i veggen
Rødbetsuppe med rømmeklatt. Rødbetsuppe med epler og kokosmelk2 løk grovhakket2 hvitløkfedd i biterolje til steking2 epler i biter2 store poteter i biter2 stilker selleri (kan sløyfes) i biter1 kg rødbeter i ikke for store biter, de trenger litt koketid14 dl vann3-4 hønsebuljongterninger1 boks kokosmelk (ikke light)1 ts pepper---crème fraîche eller rømmeGodt brød til hører med
Rødbeten er i sesong, så hva passer vel bedre enn en skikkelig knallrød suppe til middag. Stek en marinert indrefilet av svin ved siden av og server den skivet på toppen
Posted by torill. Tweet. Dette er en «verdensberømt» suppe som brukes mye i Øst-Europa. Hovedingrediensen er rødbeter, men de andre ingrediensene kan variere
Vitaminsprøyte til middag - Rødbetsuppe. 11. 02. 2015 kl. 20. 42 i. Blogg. Ingen kommentarer. Rødbetene fra i høst holder seg fremdeles godt i potetkjelleren, og skal være mulig å kjøpe økologisk og norsk enda i sør-norge hvertfall
Slik lager du en skikkelig smakfull rødbetsuppe på under 20 minutter til 4 personer. Denne smakfulle og sunne suppen er en gjenskapelse av en suppe jeg nøt i Amsterdam i høst
-Spiselandslaget har laget Fløyelsmyk rødbetsuppe med kjøttboller, karve og dill. Denne måneden startet Mia som står bak bloggen Green Bonanza en slags matblogg stafett
Oppskrift på min rødbetsuppe. Høst = Suppetid. Akkurat som fargene ute forandrer seg og blir mørkere, har min høst suppe også forandret seg i stil med høstbladene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.