Eple- og rødvinsbraisert svinekam med sjy er klar til servering. . De som har fulgt bloggen min, har nok fått med seg at jeg liker å lage mat som får lov å stå litt i ovnen
Jeg sier bare rødvinsbraiserte lammeskanker…. Selv om vi i Norge er over gjennomsnittet kjøpesterke, betyr ikke det at jeg vil bruke hele månedslønna på mat
Rødvinsbraisert lammeskank med søtpotetmos. New York Cheesecake er en ostekake som bakes i ovnen. Det er desidert min favorittkake – både når det kommer til smak og konsistens
Rødvinsbraisert lammeskank med søtpotetmos. Gnocchi er en type pasta som tradisjonelt lages med potet. Her har jeg laget en vri ved å bruke søtpotet istedet
I år serverte vi enkel forrett med laks, langtidsstekt hjortelår med sellerirotpuré, stekt sopp, broccoli, poteter, viltsaus og ripsgelé til hovedrett, så var det en liten "hvilerett" for de voksne med Selbu Blå (blåmuggost) og Pedro Ximénez San Emilio Sherry, som smaker som flytende rosiner, og til dessert laget jeg en variant av bløtkake med marengs
Med litt planlegging kan du sitte under stjernehimmelen og nyte rødvinsbraisert oksehøyrygg til middag, grillet oksefilet til kvelds og en ekte cowboyfrokost i morgengryet
Rødvinsbraisert lammeskank med søtpotetmos. Hummus er et fint tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk og brukes ofte i det som kalles ‘meze’ – en slags tapas (mange småretter) fra bl
Rødvinsbraisert lammeskank med søtpotetmos. Bløtkake slår ikke feil. Den gjør seg på kakebord til f. eks. konfirmasjon, bryllup, jubileer og 17 mai, samtidig som den er enkel og passer til mindre bursdager eller som dessert på en varm sommerdag
Rødvinsbraisert lammeskank med søtpotetmos. Med et ‘crunch’ utenpå og en myk kjerne, krem og friske bær, er pavlova en favoritt på mange kakebord – spesielt til 17
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.