Kan man drikkevintil kake. Javisst. Selvfølgelig kan man det. Men det er er nesten ingen som gjør det. Det er sjelden noen serverer et lite glass med avkjølt, gylden nektar til bakverk
I rekken av kjendiser som har fått egen vin er turen nå kommet til Streken. Streken er jo en gøyal figur, og noe av det artigste jeg vissteipauseinnslag på tv da jeg var barn
Vintil norsk julemat. Av KristinAlsvik. Stadig flere nordmenn ønsker å bytte ut øl og akevitt med vin på juleaften – og det finnesfaktisk svært gode både røde, hvite og boblende alternativer som passer vel så bra til det man spiser på julekvelden som det man tradisjonelt har pleid å drikke for å hamle opp med fet og salt norsk julemat
Ja, hva drikkervitilrakfisk. Det sitter nok langt inne for mange å drikke champagne tilrakfisken, men våger du å prøve vil du oppdage en kombinasjon som er uslåelig
And med portvin, honning, ingefær og chili er en knallkombinasjon. Det søtlige kjøttet og fyrrige sausen, balanseres perfekt med portvin – og det blir enda bedre om du velger å helle portvini glasset
Jeg har laget Piggvar før, det har vært godt, men denne gangen smakte flyndren helt perfekt. Den var fast og fini kjøttet, selv med tilbehøret kom den gode fiskesmaken frem
Det finnes en del snadder ibestillingsutvalgettilVinmonopolet denne gangen. Selvfølgelige er det veldig mye som jeg aldri har smakt tidligere, men av de jeg har smakt og har lyst til å smake, finnes det virkelig noen fantastiskevin og øl
Nyhetene ibestillingsutvalget er spennende. Mange godbiter som er vel verd å prøve. Dessverre er en del av de beste hvitvinenetemmelig dyre, men det finnes en del snadder til menneske penger også
Den fruktbare dalen kalles ofte Frankrikes hage. Dalsidene er kledd med vinmarker og frukthager, og det dyrkes også grønnsaker som asparges og artisjokker her
Rødvin var en gang itiden nesten synonymt med Frankrike. Men, sånn er det vel ikkeriktig lenger. Men, mine fransk favoritter, er lett blanding av dyrt og billig
For en uke side starta elgjakta og på tirsdag ble elgen skjært ned og partert. Mesteparten av kjøttet ble vakuumert og lagt i fryseren, men jeg holdt igjen en kjøttbittil kveldens
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.