Nydelig einerøkt laks med en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk. Den nydelige røkte laksen fra Bofisk er levert av min flotte samarbeidspartner Son Brygge
300 gr røkt ørret i strimler. 300 gr røkt ørret. Forretten til nyttårsaften 2012 ble mitt ansvar. Retten jeg lagde er inspirert av en forrett jeg spiste sammen med noen venninner i sommer, og den bestod bl
1. Renskjær elgsteken for eventuelle hinner. Rør ut salt i vann og hell saltlaken i en dobbel plastpose. Legg kjøttet i laken, press ut luft fra posen og knyt igjen
100 g røkt laks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røkt laks
Å tjene, varme opp forsiktig i en panne, øse inn boller og scatter med snipped gressløk. 450g ufarget røkt hyse, flådd. Tilsett løk og stek svært forsiktig i 15 minutter til den er myk, men ikke farget. Rør inn bønner, kyllingbuljong, fløte og en god klype safran, og deretter dekke og kok forsiktig i 5 minutter. 450g ufarget røkt hyse, flådd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.