Skjær opp noen grønnsaker og ha i steikeposen sammen medsvinekammen. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
Gjør tomatene festfine med fyll av pesto. Skjær toppen av tomatene og fjern innmaten med en teskjeHa resten av ingrediensen i en mikser og kjør til en jevn, men litt grov blandingLegg blandingen i tomatene og server
Jeg fikk endelig tak i en røktsvinekam. Så skar jeg svinekammen i skiver, hadde de i en ildfast form, og la et godt lag med sjampinjong-stuing mellom skivene
Røktsvinekam er noe av det beste vi kan ha til middag, det er rett og slett kjempe godt. Så siden jeg har vært litt fysen på waldorfsalat i det siste, var det en perfekt anledning til å ha svinekam til middag i dag
Del tomatene i skiver, bland i finhakket sjalottløk, og smak til med jomfruolje og balsamico. kirsebærtomater, fin hakket sjalottløk, jomfruolje og noen dråper balsamico
Vegetarpizza med deilig bunn. 2 dl basilikumpesto, gjerne kjøpt, på glass eller du har hjemmelaget. 4 tomater i tynne skiver. 2 dl basilikumpesto, gjerne kjøpt, på glass eller du har hjemmelaget. 4 tomater i tynne skiver
Røktsvinekammed pastinakkpuré, smørstekte kantareller, grønnkålchips og hvitvinsreduksjon. Denne menyen byr på alt fra røkt svin, pastinakk, grønnkålchips til sitrongress
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.