utengluten, hvete, melk soya, mais (om man bruker gari). Søtpotetchips / SweetPotato Fries. Noen ganger blir jeg så inderlig lei av vanlig middagstilbehør som poteter og ris, men disse chipsene her er en perfekt motvekt til kjedelig tilbehør
Begge variantene var gode, men har du ikke prøvd uten tomatsaus anbefaler jeg deg å prøve det. I det siste har jeg laget pai med søtpotetbunn som fort ble min favoritt, så da tenkte jeg å prøve samme oppskrift på pizzabunnen og det ble bra
søtpotetfries. → Skrell søtpoteten(e). For to personer er det nok med én stor potet. Skjær poteten i like store strimler og legg i kaldt vann for å få ut stivelse (som også bidrar til at de blir sprøere)
Da vil jeg anbefale «Bakt søtpotet» med bl. Her kutter du smøret i mindre terninger (det enkleste er å benytte et romtemperert eller mykere smør, som Bremykt – ikke margarin
Hvorfor ikke prøve å ta den vanlige bakte poteten ett skritt lenger. Jeg ble inspirert til å lage disse etter et besøk på restauranten TGI Fridays og hadde spist deres “loaded potato skins” – så herlig, men allikevel så enkelt å lage selv
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
- Søtpoteter. - Sweetpotatoes. Fry the potato slices in a thin layer of oil and season with salt and pepper, let the potato slices get a golden brown surface, and place them on a grid
Bak søtpoteten hel i ovnen til den har blitt myk. baked sweetpotato skins. Når potetene har blitt myke lar du de kjøle seg litt ned før du tar ut innmaten, vær litt forsiktig så du ikke ødelegger skallet, de skal vi fylle opp igjen litt seinere
Søtpotetpizzaen har florert på instagram den siste tiden, så det måtte prøves, og det anbefales. Scrape the "meat" of the baked sweetpotatoes with a spoon and have them in a bowl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.