Blander man det som ikke er så sunt med det som er sunt, så får man en sunn nok middaglikevel. Jeg kokte en pakke til meg, silte av vannet og hadde ilitt krydder og smør, og delte ørretenibiter og la den på
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller medhvitfisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHai hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsettlitt fløteSmak tilmedsitronsaft, salt og cayennepepper
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsausmedsitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Vi hadde ørretmed kremet spaghetti, erter og brokkolitilmiddagi dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deiligmiddag fra arkivet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.