En ting var ikke med i beregningen, det skulle være chillipepper i og det glemte jeg å kjøpe. Jeg måtte nøye meg med spiss paprika, ikke det samme riktignok, men full av smak likevel
Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekammed dere
Sammen med salt svinekam og smakfulle rotgrønnsaker blir det veldig godt. Kutt opp sesongens rotgrønnsaker og poteter i passe store biter, tilsett noen friske urter, salt og pepre svinekammen og legg alt i panne og hell over en liter jubileums cider
Og med dette som tilbehør trenger du ikke å lage saus til middagen. Smak til med krydder - gå forsiktig fram da det fort kan bli for kraftig muskatnøtt-smak
Skjær opp noen grønnsaker og ha i steikeposen sammen medsvinekammen. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
Svinekam her altså, med en vri. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Røykt blåkveite med sellerisaus. Det er genialt å lage saus med selleri, den har en fanatisk god smak, blir fort kokt, og når man moser den jevner den sausen
Er du vant medrøykt blåkveite. Røykt blåkveite har en del bein(de er lett å fjerne når fisken er kokt), men derfor bør man kjøpe omtrent dobbelt av de man vanligvis spiser
Blander man det som ikke er så sunt med det som er sunt, så får man en sunn nok middag likevel. For det meste har jeg den på knekkebrød, men jeg bruker den også i salat, for eksempel sammen med avokado, eller som her til middag
røkt svinekammed ben i et stykke. Da kan du skjære opp svinekammen. Legg stekeposen i en form og fyll med forskjellige grønnsaker som skal være med å lage god kraft til sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.