Da må du bake denne myke, saftige og super vaniljete rabarbrakaken. Og hvis svaret på alle spørsmålene ovenfor er nei, kan du bytte ut rabarbra med eple
Og nå som det er deilig, frisk rabarbra til salgs i butikkene (noen er også så heldige at de har det i hagen), er det på tide med en frisk rabarbrakake
Rabarbrakake er en frisk og god kos til kaffen nå i det flotte vårværet. Rabarbraen står så optimistisk og flott i hagen på denne tiden av året, og bare ber om å bli høstet inn
Og det å bruke opp rester fra fryseren,før de nye popper opp. Rabarbrakake med fantastisk ostekrem. (Bruk en tynn strikkepinn hvis du ikke har kakenål) Her kommer det også litt an på om man bruker frossen eller fersk rabarbra
Mandelsmøret gjør at denne kaken får en fantastisk konsistens, og blir saftig og god. Denne kaken holder seg fersk og god lenge, og er også fin å fryse
Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
En nydelig og saftig rabarbrakake som var perfekt søndagsdessert med hjemmelaget vaniljeiskrem til. Pisk inn eggene, ett om gangen, og deretter det tørre
Skill egg og spar eggeplommer i en skål og eggehvitene i en annen. Pisk smør og sukker luftig. Tilsett eggeplommene og mel blandet med bakepulver, koriander og salt
Jeg tok utgangspunkt i en eple/blåbær kake som jeg har lagt ut på bloggen for en stund siden. Jeg brukte oppkutta rabarbra i steden for epler og blåbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.