Paien med ingefær og valnøtter er i mine øyne perfekt i smaken. Smuldre det sammen med fingrene eller i en foodprosessor slik at smøret blir jevnt fordelt
La gjerne litt deig henge over kantene dette kan trimmes av med en kniv etter deigen er forstekt. I den anledning laget vi en enkel og velsmakende rabarbrapai
Rabarbrapaimed speltmel og havregryn og toppet med jordbær. Rabarbrapai. Paien er laget med speltmel og havregryn som gjør den sunnere, og du kan lett lage den sukkerfri med å erstatte sukkeret med sukrin gold (bare husk på at sukrin er dobbelt så søtt som sukker
Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is -eller spis den som den er. før idag lovte jeg dere oppskrift og fremgangsmåte på den herlige rabarbrapaien jeg og Andrea lagde igår - så here it goes
Jeg laget rabarbrapai som jeg fylte med en deilig vaniljekrem. Jeg elsker slike grå dager hvor jeg kan gå rundt i pysjen hele dagen og bare sysle med ting som gjør meg glad, deriblant matlaging
og dyppa rabarbra i ein kopp med sukker. Prikk deigen med ein gaffel. Fyll med vaniljekrem og. Steik bunnen i 25 minuttar med tørka erter, dette gjer ein for at at deigen ikkje
Den overrasker dine gjester med en smak av ingefær og kanel. Del stilkene i biter, legg de i en kjele sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel
smøret med fingertuppene. Det er tid for rabarbra, og hva er mer delikat enn en lekker rabarbrapai. Prikk bunnen med en gaffel, og dekk kantene med tynne
kantene med deigen. Server paien lunken eller kald med vispet krem, vaniljekesam eller is til. Bland alle ingrediensene til bunnen i bollen til en kjøkkenmaskin
Nå er det helg om litt og da kan jeg slippe jubelen løs og gå hjem fra jobben med skuldrene senket. Forrige lørdag hadde vi rekefest her hjemme hos oss med de nærmeste vennene våre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.