Juhuuuu - det er Rabarbratid. Kortreist mat med god smak. Frem med sukkerposene og lag noe søtt, friskt og godt med råvarer fra egen hage (eller butikk)
. Det er rabarbratid, og akkurat nå smaker de nye stilkene aller best. Rabarbra er ikke så sunt i store mengder, men litt nå i høysesongen må en vel kunne unne seg
Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
Endelig er det rabarbratid igjen. Jeg må innrømme at vår rabarbra bare såvidt har begynt å skyte skudd, så jeg har jukset og brukt opp siste rest av frossen rabarbra fra i fjor
Det er sommer og rabarbratid. Endelig kan man lage noe av denne sure stilken som vokser vilt i hagen. Jeg har laget en kremet mascarponekrem med rabarbarbrakompott tilsmakt ristet kokkos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.