Det har ikke vært enkelt å velge blant alle søtsakene, menfinalistene skilte seg alle ut med kvalitet på både oppskrift, smak og idé, forteller Ina-Janine JohnsenfraMatbloggsentralen
På min tallerken ble det paprika med eggesalat og reker. PAPRIKA er rik på C og E vitamin. Ikke bare var det god, menden var proppfull av proteiner og sunt fett
Det beste er å langtidskoke kjøtt med bein pålav varme for å trekke ut mest mulig godsaker fra beina og ikke varmebehandle kjøttet for lenge eller på for høy varme
Gelatin av god kvalitet, fra gressfora dyr, kjøper jeg på iherb, her. Så blander du sammenvæsken med gelatinpuleret og la det smelet pålav-middels varme til all gelatinen er oppløst
Spesielt når jeg samtidig kan dele oppskriftenpå min egenfavorittjuice. Ikke tequila, men eple og ingefær duger forhåpentligvis som kickstarter påen hektisk jobbdag
Dennetallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norges nasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fradennehovedingrediensenpåmiddagstallerkenen
Ingen folk som var på besøk når jeg var innlagt påakuttenmenav og til på andre avdelingen. Følte heller å få pleid meg og ha det koselig og morro påturen
Over halvpartenavNorges befolkning spiser ribbe påjulaften. Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker påkjøkkenetpåjulaften bare skal være for kosens skyld
En herlig thailandsk rett med en litt vri med fersk torsk fravesterålen, to kulturer som smelter i hop og det blir en herlig rett med mye smak og fisk som smelter i munnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.