Tilsett noen små skjeer med ramsløk pestoog soyasmør til slutt. En rask, sunn og enkel hverdagsrett som også går ned hos de minste, mye på grunn av umami og salt fra soyasmøret og den myke digge blomkålpureen
Thats it, verdens beste og reneste pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Hjemmelaget pesto er både enkelt å lage og smaker veldig godt. Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Våren har kommet og det er tid for å plukke ramsløk. Den kan brukes på samme måte som hvitløk, du kan bruke den som pesto, i supper, i salater, i det meste hvor det passer med løk
Vår urter og ugress fra venstre. Vil du ha pestoen tynnere kan du tilsette mer olje. Løpstikke, seiersløk, løvetannblader, skvallerkål, gressløk, brennesleskudd, bladpersille og syregressblader
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Ha pestoog parmesan på begge sirklene og legg de oppå hverandre. Utrolig mye folk i forhold til området det arrangeres på, nesten ingen vareprøver og lite smaksprøver, Kursene de hadde var stappfulle så det var ikke mulig å delta der
Håper dere har det bra og at dere ser fram imot å feire jul. I dag blir det noen utrolige, deilige og hvite Vanilje Cupcakes som er toppet med en vakker rosa krem med deilig vaniljesmak
Gjennom de siste årene har jeg laget veldig mye pesto selv, både på jobb og hjemme, og grunnen til at jeg er så glad i dette enkle og supergode tilbehøret, er at det er lett å lage, det passer til nesten alt og det er kjempegodt
In the meantime, prepare pesto. Serve warm with additional pesto on the side, and garnish generously with additional parsley, pine nuts, and vegan parmesan cheese
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.