Hello India, liggerinnei Okpo. Ingen kommentarer. Middagen her på Hello India, var fantastisk, Jeg bestilte meg SpecialPunjabiTikka, fantastisk godt, og meget eksotisk servert
Litt sent, men siden kalkun er en nyttårstradisjon ble kalkuntesten tatt iforbindelse med nyttår. Ideelt sett hadde dette blitt skrevet i november for å forberede folket, men det hadde vistantydningertil struktur
Varmende, spennende med østens mystikk. Langtidsstekt mat er sååå godt og praktisk. Du bruker bare litttid på forberedelsene og så fort du setter formen i ovnen har du et par timerfritil å gjøre akkurat det du vil
Dessverre har mange fjernet dissefra kostholdet, fordi de inneholder karbohydrater, men merk deg. Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjoni kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg ilinser og bønner
Derfor tok Amund sammen med noen utvalgte IPA, ferden til Huk på Bygdøy, for å snakke og smake India Pale Ale i denne andre episoden av » Amund smaker Øl »
Full av herlige smaker og farger, lettlaget, sunn og næringsrik. Perfekt vintermat. Porsjonen er nok til to sultne voksne, med en god lunsjporsjon til dagen etterpå
Oppskriften er opprinneligfraNiru Kumra, jeg har endret litt på den, men ikke mye. Tandoori mat er således egentlig mat, som er stekt ileirovn, den er mest brukt iIndia
Svart pepper antas å stamme fraIndia og er svært populær iKina. Rør ut maisennailitt av kjøttkraften/vann (jeg brukte vann og ett beger kjøttfond fra Knorr) og tilsett kjøttkraft og soyasaus
naan brød er indisk og kommer opprinneligfranord-india. de frabutikken har ikke sprø skorpe, ikkelikeluftig som hjemmelaget og ikkeminst så er de super seige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.