Ta en spiseskje med deig og form til ønskelige rundstykker. Disse rundstykkene her blir utrolig gode og saftige, selvom om jeg har valgt å bake dem medbakepulver istedet for gjær
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. 1 toppet ts bakepulver. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker). 1 toppet ts bakepulver
Gode med både salt og søtt pålegg, og et glass melk til – håper det smaker. Proteinrike rundstykker 2016-02-09 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum
Dersom du ønsker å lage færre rundstykker, halverer du bare oppskriften. Vet hendene med vann mellom hvert rundstykke så blir det lettere å håndtere den klissete deigen
Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose
Disse har fått et lag med salt og valmuefrø på toppen for ekstra god smak. Ingenting kan måle seg med å sette tennene i et ferskt og nystekt hjemmelaget rundstykke med rørte jordbær
Mange kjenner til denne oppskriften på proteinrundstykkermed cottage cheese, egg og havregryn. Avkjøl og server med rundstykkene med favorittpålegget, til supper, salater eller hva du nå enn måtte ønske
Store og deilige rundstykker - crispi utenpå og myke som bomull inni. Deilige rundstykker som også er fine å bryte biter av og spise til supper eller gryteretter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.