Du kanharatatouille som tilbehør til mye, vi bruker å lage ovnsstekte koteletter. Det fyller godt og du kanlage deg en ganske stor porsjon uten å få store kalorier
( Denne retten kanlages med ingredienser du har i heimen og etter smak og behag ). Salt. ( Denne retten kanlages med ingredienser du har i heimen og etter smak og behag )
Blandratatouille og spagettisammen på en tallerken, ha over litt hakka fersk basilikum og masse(. I denne forma finner du en hel haugav gode grønnsaker som fungerer fint som tilbehør til blantannet kylling, eller som en rett i seg selv
Laratatouilleen koke i fem minutter og tilsett grovhakketbasilikum. Retten lagesavblantannetaubergine, løk, tomater, paprika, squash, hvitløk og urter, for eksempel basilikum eller timian, som freses og småkokes i olivenolje
Spesielt godt syns jeg det er med ratatouille til lam. - litt bladpersille. Ratatouille er en grønnsaksstuing som stammerfra Provence i Frankrike og som passer til det meste av kjøtt, fisk og pasta
Dette er godt som tilbehør til lammestek etc. (franskgrønnsaksgryte til 6 personer)1 squash i terninger1 gul eller rød paprika i terninger4 tomater i terninger (uten skall og innmat)1hakket løk5 ss olivenolje1 neve hakketbasilikum3 fedd finhakket hvitløk2 ts rødvinseddik2 ts sukker2 ss fetaost i terninger Stek squash i olje i ca 5 minutter. Tilsett paprika og stek videre i noen minutter Tilsett tomat, løk, hvitløk og basilikumHa i rødvinseddik og sukker og la det koke på svakvarme i 5- 10 minStrø over friske basilikumblader og fetaost. 1 squash i terninger. 1 gul eller rød paprika. 4 tomater i terninger. 1 hakket løk. 1 neve hakketbasilikum. 3 fedd finhakket hvitløk. 2 ss fetaost i terninger
En superraskmiddag som så og si lager seg selv i ovnen. Ratatouille med kjøttboller og fetaost. Navnetuttales for øvrig «ratato-ij» og er en grønnsaksgratengfraFrankrike
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.