det er også vanlig å servere ravioli bare med smeltet smør og parmesan. Til denne raviolien smaker det godt med en kremet tomatsaus, som lages på følgende måte
Jeg er ikke bare fornøyd, men ganske så fornøyd med min egenkomponerte ravioli - om den nå enn ikke akkurat ser helt perfekt ut, og muligens ikke italiensk
Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
som pålegg, i ostekake, som fyll i Ravioli Napolitana, og er kjempegod å blande med roquefort for å lage deilig krem som fyll i vannbakkels eller på kjeks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.