det er også vanlig å servere ravioli bare med smeltet smør og parmesan. Til denne raviolien smaker det godt med en kremet tomatsaus, som lages på følgende måte
Jeg er ikke bare fornøyd, men ganske så fornøyd med min egenkomponerte ravioli - om den nå enn ikke akkurat ser helt perfekt ut, og muligens ikke italiensk
som pålegg, i ostekake, som fyll i Ravioli Napolitana, og er kjempegod å blande med roquefort for å lage deilig krem som fyll i vannbakkels eller på kjeks
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
du kan lage lasagne, spaghetti med kjøttsaus, raviolimed uendelige fyllmuligheter og hvis du kjøper ekstrautstyr til pastamaskinen så kan du lage fusilli, macaroni, tagliatelle, farfalle og mye mer
Du starter med å skjære opp løk og skinke i terninger. Tagliatelle eller spaghetti (spaghetti er da absolutt det billigste, med mindre du lager pastaen selv)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.