Dette er en raw vegansk kake med mye næring, helt uten egg, melk, gluten og korn. Klem deigen ned i en form med fingrene og avkjøl i kjøleskap eller fryser mens du lager fyllet
Bland valnøtter, kokos og dadler i en food prosessor. Påsken nermer seg med stormskritt og i den anledning kan jeg friste dere med en rawfood porsjonskake
Denne hvitesjokoladen er kun laget med naturlige ingredienser og er helt raw, derfor blir den naturlig nok ikke så hvit som hvitsjokolade kjøpt i butikk er, pga
Smaken kommer av ekte vanilje, hvitsjokoladeog masse, hakkede valnøtter. Bland i marshmallowskrem, hvitsjokolade som er hakket opp i biter (eller bruk hvitesjokoladeknapper) og vaniljeekstrakt (eller vaniljeessens)
Jo det skal jeg fortelle deg, den passer helt perfekt medhvitsjokolade, den passer med Blue castello, den passer med mørk sjokoladeog den har passe syre for å balansere retten, så derfor så
Tilsett appelsinskall, havregryn, valnøtterog finhakket sjokolade til slutt. Enkle å lage er de også uten mye rot, bare å røre sammen, la deigen få hvile i kjøleskapet, gjerne over natten og så steke - kan det bli enklere
D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
jeg vet at splenda ikke er helt anbefalt innenfor rawfood religionen, men jeg fikk ikke tak i sukrin og har ikke fått pakken fra iherb ennå, så jeg måtte godta dette denne gangen
Jeg hadde en halv til en pasjonsfrukt i hver av krukkene uten noe ekstra søtning, synes at pannacottaen er så søt i seg selv at det ville være godt med en syrlig kontrast
- Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor til alt samler seg til en ball. Jeg liker spesielt godt valnøtter i denne oppskriften, jeg vet ikke helt hvorfor, men valnøtter passer utrolig godt sammen med mynte, kokos og sødme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.