Jeg er i skikkelig bakemodus om dagen, så i dag ble det sjokoladekake med en deilig dumlekrem. Dette er nok en kake som faller veldig godt i smak for både små og store sjokoladekake elskere
Sist mandag var jeg på rawfood-workshop med “Raw Food Academy” på Helt Rå i Sandvika. “Raw Food Academy” består av Diego Castro og Vit Jayo fra Sør-Amerika
Oppskriften er hentet fra Erica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Raw food på norsk“. Dette er kanskje ikke helt i tråd med raw food-filosofien, men om du vil piffe opp kaken litt, kan du bløtlegge rosinene i litt rom (gjerne Captain Morgan siden den smaker vanilje) før du strør de over kaken
) Jeg laget en nyyydelig rawsjokoladekake som falt spesielt i smak hos lille Snuppelupp. Verdens beste pappa har feriet bursdag denne uken, og da måtte han jo gjøres stas på
I går var det bursdag i familien, og jeg benyttet anledningen til å lage en RawSjokoladekake etter inspirasjon fra Økosjokolade sitt oppskriftshefte (fått i helsekosten)
Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Sjokoladekaken smaker kjempegodt og er en populær kake i barnebursdag
♦ Raw sjokoladehjerter♦ Rosa kokos - oppskrift HER. Sjokoladekake. Valentine's day eller ei, dette er en helt vanlig sjokoladekake gjort litt ekstra stas på
Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Jeg ELSKER sjokoladekaker, og er alltid på jakt etter nye varianter. Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.