Jeg er ganske vill etter fisk, og ble veldig inspirert av å se Senkveld forrige uke der den unge kokken Sebastian lagde ceviche til Hellstrøm og Stiansen
kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufattelig delikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet
Det var litt solskinn i dag her hvor jeg bor, gleder meg utrolig mye til lysere dager. Jeg spurte pent om oppskriften og det fikk jeg av selve Chef Angelo, noe han aldri før hadde villet gi til noen annen
Chop salmon very finely or process lightly with a blender or food processor -there should still be specks of fish visible in the finished result or it will go gloopy
Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
You know it is ready when you lift your whisk, you will see drops of lemon curd fall off, but still there is some lemon curd left on the whisk, or use the back of a spoon
Ingredients 1 cup + 2 tablespoons cake flour 1/2 cup unsweetened cocoa powder 1 1/2 teaspoons baking soda 1/4 teaspoon salt 1/2 cup butter, softened 1 cup sugar 1/2 cup dark brown sugar 2 eggs 1 1/2 teaspoons vanilla extract 1/2 cup Greek yogurt 1/2 cup hot coffee 3
Add cooked, rice and stir till it gets heated up. When its hot, add the veggies with sugar and fry for 2 minutes or until its cooked,but retains its crunchiness
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.