Skjær kyllingfileet i små biter og varm currypaste i woken, ha i kylling og chili og stek det godt før du tilsetter kokosmelk, rør det godt sammen med fiskesaus, sweet chili og keffir lime bladene
Ingredienser. Ta en gryte og ha oppi olje og currypastaen. Ca 6 ts thai redcurry 4 dl kokosmelk. Vær oppmerksom på at currypastaen kan komme i forskjellig styrke, så det kan være at du trenger mer eller mindre enn 6 ts
#redcurrykylling #kylling. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Men vet du hvor utrolig enkel Thai “RedCurry” kylling er å lage. De to ingrediensene du må ha. Har du kokosmelk og “curry paste”, er du sikret et godt måltid
#redcurrykylling #kylling. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Et av mine nyttårsforsetter er å få kostholdet noelunde på stell igjen. Minikjøkken og direkte latskap har ført til et mer eller mindre hårreisende kosthold for en matblogger å være
gulrot, vårløk/purre, paprika, sukkererter, charlottløk3 fedd hvitløk1 chili3 ss redcurrypaste2 ss brunt sukker1 boks kokosmelk1/2 l kyllingkraftLimesaft fra en halv lime2 ss fiskesaus - Nam Pla3 limeblader - Kaffir1-2 ts spisskummin1-2 ts koriander1 dl thai basilikum (kan sløyfes)1 dl frisk korianderCashewnøtter. Del grønnsakene i jevnt store biterFres de i 5-6 minutter og tilsett så hvitløk og purre/vårløkTilsett curry, fiskesaus, kraft, limesaft og kokosmelkSmåkok i 5 min med limeblader og evt basilikumHa i kylling i biter og la det hele småkoke i ytterligere 10-15 minutter (dersom du velger scampi skal disse tilsettes kun et par minutter før servering)Smak til med evt mer curry, sukker, lime eller fiskesausStrø over grovhakket koriander og ristede cashewnøtterServer med nanbrød og basmatiris. 3 ss redcurrypaste
Ha i resten av ingrediensene og gi den et oppkok. Hva er vel bedre enn hjemmelaget kylling i karri og samle seg rundt bordet med dine kjære nære og nyte deilig indisk
Jeg har begynt å forberede meg til den store handledagen på fredag, både for min egen skyld når det gjelder julegaver, men også med fantastiske tilbud til dere
Den smaker vanvittig godt, har få ingredienser og er enkel å lage. Siden jeg først er i curry modus om dagen må jeg bare dele denne super gode og raske kyllingretten til Helene
RedCurry Paste. Ingredienser. RedCurry Paste. 1 ss redcurry paste. 1 ss redcurry paste. - kan du lage selv, hvis du har hvitløk, rød chili, sitrongress, thailandsk chili, galanga, kaffir limeblader, fennikel, korriander og salt
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. 3 ss «Panang curry paste». Kok opp kokosmelk og curry-pastaen, og la småkoke på medium varme i 12 minutter. 3 ss «Panang curry paste»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.