Tilsett kakaopulveret og vannet med gelatinplaten. -du trenger til to personer-. Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Dette er en proteinrik og kjempegod dessert. Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Denne blandingen heller du i brødformen og setter i en dyp langpanne med vann (vannbad). Ellers så trenger du en brødform og en dyp stekeplate med vann
Deretter tar du frem serveringsglassene medden nå stive geleen og fyller opp med panacottablandingen i hvert enkelt glass , før du igjen setter de i kjøleskapet slik at panacottaen stivner
Ikke minst er den relativt sunn, sammenlignet med kaker og annen bakst. Det kan fort bli veldig søtt med bare vanilje kesam, så vil anbefale det mellomste laget med en mer nøytral yoghurt eller vanlig kesam
På grunn av ulike smaker på syltetøyet anbefales å smake til med litt og litt syltetøy. 4 stk kremfløte 2 egg 1 glass valgfri syltetøy (jeg anbefaler jordbær, bringebær, blåbær eller aprikos til kaker) Pisk stiv krem av fløten, pisk inn eggene og rør til slutt inn syltetøyet
Vi går i mot høst og klamrer oss fast til det siste draget med varme. Fårikål med poteter. Ogsiden vi har stående masse hjemmelaget solbærsaft i kjøleskapet var det jo så enkelt å fikse det
Nyt med friske bær og vaniljekesam. Hjemmelagd gele med smak av bringebær. -Randi Annette-. Da har jeg fått lagt inn bilder og er klar for å dele oppskriften på dendeilige sunne desserten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.