Ha, så fikk jeg søren meg lurt litt søte og sunne saker inn påbloggendenne uka også. Perfekt turkos, ettermiddags snack eller når man rett og slett har lyst på noe DIGG
Sett deigen med hjelp av to teskjeer på bakepapirkledt eller smurt stekeplate. Fremgangsmåten er den samme for begge kjeksene, men litt forskjellige mengder
Kjeksene har smak av kakao og kanel og de kan være en smule sprø å tygge på. Vi mennesker er veldig flinke på å skjule oss bak en maske, bak en fasade, og vi forteller ingen at det raser sammeninnvendig
Det er ganske stive priser på salte kjeks i butikkene, ihvertfall visst du vil ha med forskjellige smaker på også, og igår hadde vi lyst å kose oss med ost og kjeks så da ble det hjemmelagde salte kjeks
Fant en oppskrift på bakekona. Det er kanskje ikke typiske kjeks, men de er veldig gode. Sunne "kjeks". De som ikke har ordnet seg praksisplass skulle gjøre det og vi andre skulle jobbe med en oppgave vi har fått og dra til denbutikken vi har fått praksisplass i for å bli kjent
Skjær noen snitt i deigen, på tvers av baguetten. Dette tipset fang jeg på misasmat. Hvis det er noe som gjør meg sprø (ha-ha), så er det å finne ut at baguettene jeg laget ble myke som loff
Disse kjeksene eller cookies som de sikkert heter på godt populær-norsk, ble faktisk veldig gode. Jeg tenkergenerelt lite på kaker også, slik at det blir unntaksvis at dette MÅ gjøres
Det var pålegg, pølser, karbonader, ost, granola, nøtter, smør og masse digg. I dag får vi middagsgjester så jeg lagde disse oreokjeksene, jeg holder meg så mye sukker men de ble visst veldig gode
I dag er det den internasjonale vaffeldagen, og da må nestendenneoppskriften deles. Ingredienser. Bland maisstivelse, mel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle
Eggene piskes lett. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Forvarm ovnen til 200 grader. Del deigen i 8 biter som du ruller til runde boller og legger på bakepapirkledd stekeplate. Stekes 10-12 minutter til gylden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.