Øvelse gjør mester heter det og her har jeg laget en viltsausmed mye smak og fri for klumper. Det er også viktig å vente med å smake til med salt til slutt, da flere av ingrediensene inneholder salt
Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppi reinsdyrfileten. Snu den med jevne mellomrom, til den har fått en gyllen brun stekeskorpe på begge sider
Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppi reinsdyrfileten. En festmiddag med spennende smaker. Ta ut reinsdyrfileten og legg den i en ildfast form
Smør inn reinsdyrfiletenmed salt og pepper. I denne oppskriften med reinsdyr og kantareller er det som om ingrediensene utfyller hverandre, og du kommer til å sukke både over kantarellene i den fløyelsmyke sausen, som av reinsdyrkjøttet som smelter på tunga
Skjær av det hvite fra reinsdyrfileten, og skjær kjøttet opp i porsjonsbiter (medaljonger). Det er riktignok dyrt, derfor kan det være en idé å alliere seg med noen som jakter eller noen som kjenner noen som jakter
700-800 g reinsdyrfilet. Frossent kjøtt tines langsomt i kjøleskapet. Tips. Får du ikke tak i Jacobs rødvinssaus, bruk rødvinssky fra pose og lag etter anvisning på pakken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.