Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær og kantarell
På bildet ser du den servert med kyllingfilet stekt i panne med chili, hvitløk, urter og champignon. Søtpotet er faktisk kjent for å kunne stabilisere blodsukkeret, noe som er viktig for meg med PCOS
noen vil kanskje ha den bløt og søt med bare søtpotet, andre går kanskje for å ha andre typer grønnsaker i osv, jeg har prøvd flere og alle har falt i smak
Hell av vannet, og mos alt med en potetstapper eller gaffel. Det er på tide med en egen oppskrift på søtpotetmos – et tilbehør som absolutt fortjener mer oppmerksomhet
Del gulrøtter, søtpoteter og bakepotet i biter. Mos alt godt, og rør inn fløte, salt og pepper. 3 søtpoteter, skrelt og i biter. 1 bakepotet, skrelt og i biter. 2 gulrøtter, skrelt og i biter
Deretter smørstekte jeg kantarellene sammen med sjalottløk og ett finhakket hvitløksfed. Ja, er dere spente på hva jeg kokte ihop med de lekre kantarellene
Mot slutten av stekingen heller jeg på litt mer appelsinsaft og drysser med revet appelsin skall. Ellers stekes det som jeg alltid har gjort, med litt pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.