REINSDYRMEDALJONG MED ROSETTKÅL
terjedørumsgaard
terjedørumsgaard

REINSDYRMEDALJONG MED ROSETTKÅL

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-5 små norske poteter til hver
  • 1 pakke medaljonger av reinsdyr
  • 1/2 pakke rosettkål
  • olivenolje og smør
  • kalvekraft, gjerne fra flaske
  • sæterrømme
  • salt og pepper

Instruksjoner

    1. Stek kjøttskivene på sterk varme til de slipper pannen (prøv deg frem). Snu dem og stek ferdig.
    2. Imens koker du potetene, og lar kålen putre i olivenolje, og smør de siste minuttene.
    3. Kok opp litt kalvekraft, rør inn sæterrøme og krydre etter egen smak, litt knust enerbær for eksempel. Noen dråper portvin går også bra. Legg tilslutt opp som på bildet.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.