Gni inn andelårene med salt og pepper. Godt med rødvinssaus til. Jeg valgte å brune andelårene i ei stekepanne, før jeg la dem over oppskårne poteter ogrotgrønnsaker
Finn fram ingrediensene (minus koteletter og spicy eplegelé, Oppskrift med disse, kommer her). De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake
Start med å frese en grovhakket sjalottløk og en liten neve timian i smør. Nå lager jeg min egen, fordi det faktisk er utrolig enkelt og hysterisk godt
Hell ut vannet og tørk valnøttene med kjøkkenpapir. Bland valnøttene med melisen i en bolle. Bruk gjerne noen deilige hjemmelagde marmelader og en søt portvin som tilbehør
Man kan naturligvis bytte ut grønnsakene med andre typer rotgrønnsaker. FORSLAG TIL ANDRE BAKTE GRØNNSAKER- Krydra bakte potetbåter- Bakt potet med kryddersmør- Ovnsbakt rosenkål
Kjempekjekk og enkel rett med alt i en form og inn i ovnen. Serveres med potetmos. Skjær grønnsakene i terninger/skiver og legg de rundt omkring i langpanna rundt kyllinglårene
Biff med godt følge. En god rødvinssaus er et must til okse- og lammekjøtt. Gryterett med potetlokk. Noen ganger kan man ty til posevarianten, men unner man seg godt kjøtt bør også sausen stå i stil
En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. En video vil komme med denne teknikken når anledningen byr seg, for det er en teknikk jeg personlig bruker veldig mye til mine grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.