La reker, jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam ogkamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle
) Nydelig tilbehør til kamskjell. Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Kamskjellene steker du kort i stekepannen og du kan lage ertepuréen klar på forhånd. Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg laget bare tre kamskjell, riktignok store, men angrer på at jeg ikke laget flere
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.