Stekt ris med kylling er en klassiskmiddag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt ifrysedisken eller ferskvaredisken
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Vispiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten
Retten er fargerikogfrisk, og full av gode thai-smaker. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, ogtil ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Ha da i purre iskiver, reker som har fått skyldt av laken, og kokt skinkeistrimler. Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middagogsamtidig bruke opp restene
Den sterke gule fargen fra gurkemeie stråler opp enhver tallerken, mens krydderne kanel, nellikspirer, ingefærog kardemomme girrisen en varm ognydelig smak
Ønsker du å ha i noe kjøtt, fisk, reker, bacon osv. Vel , jeg hadde rundt en halv porsjon ferdig kokt risigjen etter middageni går, og jeg ser ingen grunn til å kaste den risen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.