Spaghettimedtomatsaus. Skjær løk iskiverog del hvitløkeni to - surr i olje til løken er blankTilsett grovhakkede tomater og bland sammen før du tilsetter de hermetisketomateneTilsett krydder og sukker og la det småkoke iminst en halv time (gjerne opp mot et par timerhvis du begynner tidlignok)Sil av sausen - ta vare på kraften, den kan du benytte i andre retterSmak tilmed salt og pepper og kjør sausen med en stavmikser - sil av i et dørslag
Jeg har testet litttomatsauseri det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
En tradisjonellitaliensk rett med en vri. Her i Texas er maten oftest ganske “spicy” i forhold til norsk tradisjonsmat, og bacon finner man i det meste
Server pastaogtomatsausi dype tallerkener, toppet med hakkede valnøtter og fersk mozzarella. Bruker du fullkornspastaog grønnsaker kan du spisepastatil hverdags med god samvittighet
Oppskriften er med noen endringerinspirert av Half Baked Harvest. Denne deiligelangtidskoktetomatsausen egner seg veldig godt både tilpastaretterogpizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.