Jo mer brun banan du har jo mer søt blir smaken på pannekaken så juster deretter. For det er ikke så mange ingredienser som skal til for å mekke sammen med sunn og fin røre til frokost
Litt ekstra farger og kos sammen med familien hører påsken til. Dander eggene og sprøyt massen oppi - og det er klart for et litt mer fargerikt frokostbord
Marsipanegg fra Odense i rede jeg har laget selv av modelleringssjokolade. I morgen er det fredag, starten på påskeferien og min tur til å ha med fredagskake på jobben
Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
Blir ikke stort bedre enn det gjør det. Denne frokostkaken er både sukkerfri, glutenfri og laktosefri. Jeg serverte kaken sammen med søndagfrokosten, toppet med bær og litt honning
Dette blir et sunt og kjempegodt måltid og minner veldig mye om vanlig lasagne. Legg de i en bolle med litt vann etterhvert som du skjærer de i skiver for å unngå at de blir brune
** Kremen jeg har brukt er som dere ser ris kremfløte fra SoyaToo. - Glasuren blir fløyelsmyk i romtemperatur, men er veldig fast i kjøleskapet, derfor er det best å smøre glasuren over kaken/muffinsene FØR den går i kjøleskapet
I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum. Del deigen i 9 like store biter og trill dem til boller i hånden (blir mindre klissete om du har litt vann på hånden)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.