Om lammet presterte å bli FOR mørt denne gangen. Tilbehøretkan absolutt anbefales. Etter et døgn i lune omgivelser har fibrene blitt så godt behandlet at de nesten har mistet kjøttstrukturen og gått over i en mer… kultivert tilstand (lammet tror det er en paté
Ofte blirsalmarester gjort om til tartar eller brukt i små paier. Og med litt stasj, chili og champagne kan selv den kjedeligste lille halestump bli en liten fest for to
Det er et lite helt mørkt rom, bakgrunnen blir lagt på i etterkant. Du kan lese mer om det her. De blir derfor satt i kjøleskapet eller i spiskammerset og vi går til lunsj eller pause, mens det blir ryddet
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Og er det noen av bildene over her du ønsker oppskrift til eller ikke finner frem til, så rop ut. Skal jeg velge 5 favoritter fra smartmat-jungelen, så må det bli
Det er et ekstra pluss at man kan gjøre alt ferdig i god tid før servering. Gjennta til isen slipper. The post Iskake blir aldri helt feil appeared first on Vakre Hjem & Interiør
Supert til lunsj, middag (kan også være et tilbehørtil kjøtt eller fisk) eller til kveldsmat. Og i tillegg er det raskt og billig å lage og smaker helt nydelig
Ikke pga av smak, kanskje ikke en gang på grunn av næringsinnhold, men på grunn av bruksområder. Hvis jeg fikk velge ut fem helsekostprodukter som jeg skulle anbefale til en som ville legge om kostholdet så ville chiafrø hvert med
Vi må gjøre det vi kan, for å begrense miljøutgifter (hadde det vært opp til meg hadde vi sykla eller gått hvis vi skulle no sted, og levd på frukt og grønt hele gjengen), vi må ivareta vårt biologiske mangfold
Det høres kanske ikke ut som så mye. Inspirasjonen til dette innlegget er ingen ringere enn min herlige bonusmamma, og setningen over var hennes fustrasjon til meg da hun gikk på vekten dagen etter at hun kom hjem fra ferie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.