Reste-kyllingsuppe med deilig brød fra gårsdagens kurs.
Cloudberry Cooking
Cloudberry Cooking
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 store posjoner
  • 4 kyllingfileter
  • 1/2 liter vann
  • 2 ss kyllingfond (eller buljongterninger)
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 ss Dijon sennep (start evt. med en halv spiseskje hvis du er redd det skal bli for sterkt)
  • 1 ss finhakket estragon
  • 1 gulrot i fine strimler
  • 3 vårløk i fine strimler
  • 150 g sjampinjong i skiver
  • 125 g frosne selskapserter
  • litt sitronsaft
  • salt
  • pepper
  • 9 dl vann
  • 1.1 kg hvetemel
  • 50 g sammalt fin rug
  • 5 g gjær
  • 25 g salt
  • 20 g hvit surdeig

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.