Denne retten har mannen laget og hentet fra Hellstrøms "Enkle og perfekte menyer". Noen små justeringer er gjort i forhold til hva vi fant tilgjengelig
Ribben lager jeg på Hellstrøms måte. Over halvparten av Norges befolkning spiser ribbe på julaften. Hos oss har tradisjonen egentlig vært kalkun, men siden min kjære kone er fra "ribbe-land" prøver vi noe nytt i år
Vask salaten og del den opp i biter. Vend salaten i dressingen. Anrett salaten på tallerkener. Fordel kylling, brødkrutonger, bacon, tomater og parmesan over salaten
Oppskriften er fra Hellstrøms kjøkken på Tv3 Nakkekoteletter. Her har du en nydelig oppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus, som vil gi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Ier TACOGRYTEN. INGREDIENSER. . 1 kg karbonadedeig, fra høyrygg 1 chorizo pølse 500 g hele tomater uten skinn (1 boks) 1 rød paprika 1 gulrot 1 l vann 3 løk 5 hvitløkfedd 50 g tomatpure 1 rød chilipepper på glass i olje 1 ts kajennepepper 1 ts kummin+ 3 laurbærblad 2 stjerneanis Salt Olje til steking 1 ss Knust tørket chili 1 ts merian 1 ts kummin
Jeg fulgte med på serien Hellstrøm inviterer, og der fant jeg mye jeg har lyst til å prøve ut. Og Hellstrøm hadde helt rett, den smakte nydelig, så da ville jeg dele den med dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.