Renskjær kantene og flytt kaken over på et passende fat. Herlig kake å servere på varme sommerdager. Fjern bakepapiret ogavkjøl kaken med den varme langpannen over
Her er oppskrift på en god du kan lage selv, med vaniljestang. Kok opp væsken og hell litt av den kokende væsken i bollen med eggeblandingen mens du rører
Jeg leste på nettet om en erstatning for egg, som hørtes helt utrolig ut. Den eldste prinsessen i familien (kona) syns derimot at dette smakte bedre enn vanlige marengs, også flere av mine kolleger sa det samme
Ha eggehviten i en miksmaster sammen med litt av sukkeret, og begynn å pisk på full styrke, når eggehviten har gått en stund skrur man av mikseren og har i mer sukker, og denne prosessen fortsetter til alt sukkeret er i eggehviten, og eggehviten er blitt helt stiv (kan du snu bollen og ikke noe faller ut, da er eggehviten stiv nok)
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Trykk på bildene for oppskrifter med vaniljekrem. Mens du pisker eggeblandingen kraftig sper du på med den varme melken
Mens du har pålav hasighet har du forsiktig i kako. Legg den første bunnen på fatet og bre over med vaniljekrem som du har blandet med pisket kremfløte
Kok opp resten av melken, fløten, sukkeret og frøene fra vaniljestangen og selve vaniljestangen. Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
eggene og ha de over i kjøkkenmaskinen, pass på at du ikke får noe av plommene. Der er også enkelt å sette farge på smørkremen ved å tilsette litt konditorfarge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.