Hvis ikke kan du slå cornflakes til pulver med en kjevle. ♥ Kyllingfilet i tynne skiver. Den perfekte familie middagen som passer til voksne og til barn
Populær og næringsrik risrettmedkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
hakk opp kyllingen i småbiter og bland den sammen med grønnsakene. finhakk eple, rødløk, og paprika. ) å toppet med bacon så blir denne garantert en hitt
Strø over cashewnøtter ogristede kikerter, og tilslutt koriander på toppen. Ristede kikerter. Jeg serverte salaten sammen med gratinerte pannekaker (vegetar), og oppskriften på disse legger jeg ut i morgen
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Server gjerne med en grønn salatmed pico da gallo ved siden av. Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
(dersom du skal eta salaten kald eller ha den med, skjær kyllingfileen i bitar og avkjøl kyllingenog bulguren før du blande det med dei øvrige ingrediensane)
◊ Ha salatblanding, løk, avokado, grapefrukt, kylling, fetaost og kruspersille i bollen medkylling. Eller, oppdaget og oppdaget, men i hvert fall begynte med det selv, og nå er jeg helt frelst og føler nesten det er noe feil om det ikke er frukt av en eller annen sort i salatbollen
Kyllingen serveres medrisog stekt bacon på toppen og gjerne en grønn salat. Har du ikke ananas, kan du bruke litt rosiner, det søte er godt til kyllingogris
) - Server med kokt ris, bearnaisesaus og en frisksalat. (Selv om krydderet heter ''kebab-krydder'' blir det en helt annen smak sammen med creme fraiche og sitronsaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.