Stekt rismed kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
Da passer det fint med stekt ris. Stekt ris. Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Du kan ha i nærmest hva som helst av grønnsaker sammen med kjøtt eller fisk. Kok risen dagen før eller i alle fall såpass lang tid før at den rekker å bli kald
Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Start med å kutte opp grønnsakene. Derfor måtte jo også tunfisk prøves. Dette var første gang jeg smakte tunfisk, det falt ikke helt i smak men jeg skal absolutt prøve igjen
Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Det samme gjør du med grønnsakene. For meg er stekt ris litt latmannsmiddag. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stekt ris, dagen derpå
Middagsretten blir absolutt best hvis den lages med kald eller lunken ris som varmes opp. Og vet du, – stekt ris – , eller «Fried rice” som retten heter på engelsk, går for å være en av klodens mest populære middager
luftig, fylt med deilig, smeltet ost og fantastisk å se på der den reiser seg til uante høyer. Sunn er den også med sitt høye proteininnhold på grunn av alle eggehvitene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.