Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk. 1 l Tinemelk Hel. Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også
Svaret var forsåvidt nei - men jeg visste jo ikke at det syntes utenpå at jeg var av det slaget. Det måtte jeg kompensere med mer kulturmelk enn jeg først hadde sett for meg
Rør godt rundt og tilsett mere melk hvis det er nødvendig. Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
I dag har jeg laget Risengrynsgrøt, som vi spiser mitt på dagen, da det er lørdag. Jeg har laget stor posjon, av 2 l melk, for da får jeg en rest igjen til dessert/Riskrem i morgen, søndag. 2 l melk, for da får jeg en rest igjen til dessert/Riskrem i morgen, søndag
Endelig fikk jeg laget en skikkelig god risengrynsgrøt, som slår den vanlige med kumelk. =D Grøten ble hvit (vanligvis blir den grå), den ble kremete og myk (vanligvis klumpete og hard) og den smakte akkurat slik risengrynsgrøt skal smake - og smaker ikke noe særlig kokos heller for de som ikke liker det
Men lurer likevel på om det er noen som har noen kreative tips til tilbehør til risengrynsgrøt. 2 porsjoner risengrynsgrøt. 5 dl melk. 2 porsjoner risengrynsgrøt. 5 dl melk
2 dl fløte, soyafløte eller vikingmelk 20 gram smør 4 ss fiber sirup gold Slik gjør du. Når du kikker inn i kjøleskapet og innser at du har alt du trenger for å lage verdens beste karamellsjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.