Riskrem. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Riskremmedrødsaus er fast juledessert hos oss som hos veldig mange andre. Kjør bærene til mos i blender og spe med laken til den er passe søt og har passe konsistens
Han ELSKER riskremmedrødsaus, og for å få mest mulig gjorde han som følger. Å fillern, det ble jo for MYE saus nå i forhold til riskremen, så naturlig nok måtte han jo da få forsyne seg med mer riskrem, men nå ble det jo for MYE riskrem i forhold til sausen, så - litt mer saus
Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rødsaus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
GA_googleAddAttr("Tag", "mandelkjernepudding-med-rod-saus"). wpa iframe[src*='viewablemedia. A traditional desert recipe from the food side matoppskrifter
Synes du at sausen er litt tam, smaker du til med litt ekstra paprikapulver eller hvitløk. Der lager han fantastiske tapasretter og jeg var så heldig å få være med på tapaskurs hos ham
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.