Risottomed sopp ogbacon. Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg
Tilsett i så fall mer kraft, evt substituere hvitvin med eplemost eller liten splash med hvitvinseddik, Til en mørk risotto som man får av sopp ogbacon så går det også an å substituere med rødvin
Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg
Varm opp under omrøring til risottoen er kremet. Ha bacon, sopp og løk tilbake i pannen. Men er så heldig at jeg har en mann som da har laget middag, og jeg får legge ut det han lager så lenge jeg skryter litt av han
ha alt oppi risottoen når den er ferdig så har du i trøffel på slutten, rør sammen og server. Ha risottoen i en gryte, ha så oppi olje som skal smøre inn hver risotto, varmes på middels varme til den er gylden
En god risotto må kokes og spees sakte. For å lage skikkelig risotto må du kjøpe risottoris. ¤ Har du vin du skal bruke, så hell den i gryta med risen og løken, og la vinen koke inn
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Den søte melonen sammen med det salte baconet fungerer så utrolig bra sammen. Ha ingrediensene til dressing i et glass med lokk og rist godt eller bland godt med ei skje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.