Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær ogkantarell
Risotto kan lages med mange gode ingredienser, og på høsten smaker det ekstra godt medkantarell. Start å steke kantarellen i på medium varme de mens risottoen nærmer seg ferdig
Spe med kraft eller vann, en stor øse av gangen, og rør til væsken har trukket inn i risen. Bruk en vid kjele og fres sjalottløk og hvitløk i olivenolje
Håpet var at vi skulle finne sopp nok til å ha både til forrett og hovedrett, og jammen var vi ikke heldige og fant kantareller til å ha på pannekakene og til sopprisottoen
Denne risottoen ble godt mottatt, til ogmed av de som ikke liker sopp, eller skal jeg si. på samme tid, og når risottoen var ferdig, blandet jeg kantarellerog kylling i den
Risottomed sopp og bacon. Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Smak til med salt og pepper og server varm risottomed ruccola og tomater. Tilsett vann og kjøttfond i risottoenog kok på lav varme, under stadig omrøring i ca
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Svinefilet med nydelig sopp og vårløk risotto. Fres det sammen medrisottoris, til løken er blank. GI det et oppkok og hell denne blandingen over Risottoen når den er klar rett før servering
Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ. Riktig kokt risotto skal være kremaktig og tyktflytende, og skal gli lett utover tallerkenen
#mat #vegan #økologisk #miso #risotto #risrett #aubergine #sopp #kosthold #helse #sunn. Rett og slett kokt ris med litt løk og kraft som kokes al dente for deretter og tilsettes litt smør og parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.