Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ. Riktig kokt risotto skal være kremaktig og tyktflytende, og skal gli lett utover tallerkenen
The post Uer medrisotto, blåskjell og syltet gresskar appeared first on Gastronomade. Ta vare på kraften til risottoen, og rens skjellene for å ha dem i risottoen rett før servering
Risottomed sopp og bacon. Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg
Start med å skylle og «rengjøre» blåskjellene. Husk skje til å spise opp suppen med. Kraften til blåskjellene er både sunn og full av nydelige thai smaker
Vi fulgte i all hovedsak oppskriften til Bent Stiansen fra hans veldig fine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker
Smak til med salt og pepper og server varm risottomed ruccola og tomater. Tilsett vann og kjøttfond i risottoenog kok på lav varme, under stadig omrøring i ca
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær og kantarell
Nyter man sommervarmen med et glass kaldt og forfriskende hvit, slapper av, rød brun svett kropp, heten tar all energi ut av en og matlaging bør helst gå litt kjapt, er blåskjell løsningen
Svinefilet med nydelig sopp og vårløk risotto. Fres det sammen medrisottoris, til løken er blank. GI det et oppkok og hell denne blandingen over Risottoen når den er klar rett før servering
Kjøres til en glatt suppe med stavmikser, og foames opp før servering. Gratinerte sjøkreps har også stått på menyen ganske mange ganger -det er nemlig noe av det beste jeg vet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.