RISOTTO MED TRAKTKANTARELL OG TRØFFELOLJE // RISOTTO WITH CHANTARELLE AND TRUFFLEOIL
Enklere Sunn
Enklere Sunn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 pers.:
  • 1 dl tørket traktkantarell, bløtlagt
  • 2 sjalottløk, i terninger
  • 5 stilker asparges, i små biter
  • 1 ss smør
  • 1 ss olivenolje
  • 110 g risottoris
  • 6 dl vann
  • 2 ss kantarellfond
  • 0.5 ss trøffelolje
  • Pepper
  • 1 dl parmesanost, revet
  • 3. Når all vesken har trekt inn i risen tilsetter du de siste
  • 2 pers .:
  • 1 dl dried tract chanterelles, soaked
  • 1 tbsp butter
  • 1 tbsp olive oil
  • 110 g risotto rice
  • 6 dl water
  • 2 tbsp chanterelle stock
  • 0.5 tbsp truffle oil
  • Pepper
  • 1 dl Parmesan cheese, grated
  • 3. When all the liquid has soaked into the rice, add the last

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.