Squashspagetti er noe jeg lager jevnlig, det er jo en " genial oppfinnelse ", den kan spises rå eller du kan frese den litt i panna før du blander medsaus og det du måtte ønske
Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet sausmed spinat og basilikum ღ
Derfor er det fantastisk å kunne bytte ut hvetepastaen med ferske grønnsaker formet som spaghetti. Bruk et juliennejern eller en spiralizer til å forme grønnsakene til lange spaghettitråder
Klar til servering ♫♪ Servert med kokte Amadine poteter, asparges og grønnsaus. Server fisken med kokte nypoteter og asparges eller andre gode grønnsaker
Rynt gjerne med chili. Legg deretter på grønnsaker og poteter. Bland sammen sausene hver for seg. Del brødskiven i to, legg den ene delen på tallerkenen og legg på hamburger, sausene og til slutt den andre delen av brødskiven over
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Jeg har laget den flere gangen den siste uken og hver gang blir den litt forskjellig siden jeg har det med å putte oppi for mye av noen ting slik at grønnsakene overdøver ananassmaken
Ungene mine spiser grønnsaker, men ikke så mye som jeg vil at de skal spise i alle fall, og da er denne veldig grei å servere til frokost, lunch eller kvelds
Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.