Sjekk i skuffer og skap før du handlar inn, ofte vert slike heile krydder liggande og slenge i skuffene, og å sende dei ut av tida ved å bruke dei i gløggekstrakt gir god meining
For det er i dei avgjerande detaljane at kunnskapen verkeleg har fotfeste. Svært mange nordmenn er lystne på å prøve lage sine eigne pølser, men lar vere fordi dei ikkje kjenner seg trygge nok på framgangsmåten
Den serverer eg med omnsbakte mandelpoteter, ein deilig sursøt grillsaus og coleslaw-salat. Riv gulrota og eplet, eller bruk eit juliennejern og snitt dei fint
Forslag til ingredienser som kan gjere salaten meir spennande er kikerter, bønner, fetaost, guacamole, avokado, nøtter og kjerner, ruccola, asparges, spekeskinke, kylling, skinke, egg, tunfisk, mango, jordbær, ulike dressinger, balsamico, middagsrester, tacokjøttdeig, ulike oster, røykt laks, laks
For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
Eg kan anbefale begge variantane til alle-mann-alle, for dei er like gode på smak og konsistens. Man kjenner ikkje smaken av dei, dadlene skaper en fantastisk konsitsens og gir naturlig, karamellaktig søtsmak
♦ Steik karbonadedeig med løk, pressa kvitløk og krydder. Denne gratengen er laga med karbonadedeig uten salt som eg har skimta i butikkhyllene dei siste vekene
♦ Til slutt har du oppi løk/purreløk skjært i skiver og dei rensede rekene (eg rensa reker sjølv, reker i lake eller kokt scampi tilsettes på samme måte)
Ikkje vær skeptisk til dadlene, dei skaper heile kaka. La cake popsene stivne i fryseren - dei kan godt oppbevares i fryseren også, da er dei best etter noken minutter i romtemperatur
Del kyllingen i bitar og fres dei i litt nøytral olje (solsikke/raps) i ei steikepanne. Strø eventuelt kvitløks pulver over og trykk det litt ned i deiga
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.